AWS Cloud Szolgáltatások

Az Amazon Web Services felhőalapú megoldásai segítségével biztonságos, hatékony és kellően rugalmas környezetet biztosítunk szolgáltatásaid számára.

AWS Advenced Tier Services jelvény
AWS Amazon RDS Delivery jelvény
AWS Publi Sector jelvény
AWS Immersion Day jelvény
AWS Well-Architected Partner Program jelvény

Ingyenes konzultáció és workshop

Kiválasztott ügyfeleink részére ingyenesen nyújtott szolgáltatásunk célja, hogy betekintést nyújtson, az AWS ügyfelei számára fenntartott felület használatába, segítsen a felhasználói fiók biztonságos beállításában, valamint lépésről lépésre végigvezetve, bemutassa hogyan érdemes elkezdeni az AWS-en való “építkezést”. Ezen kívül, megválaszolunk minden felmerülő kérdést az AWS felhőinfrastruktúrával kapcsolatosan.

Indulj el a felhőben az AWSome Start programmal!

Felhő migráció

Használd ki a felhő biztonságát, költséghatékonyságát és skálázhatósági előnyeit! Ha szeretnéd új vagy létező szolgáltatásaidat a felhőbe költöztetni, velünk gyorsan és zökkenőmentesen megoldhatod. Az AWS számtalan üzleti előnyt biztosít, egyszerre növelheted szolgáltatásaid hatékonyságát és csökkentheted az üzemeltetési költségeid. A Devertix-nél egy évtizedes AWS tapasztalat előnyeit élvezheted, gyors és problémamentes átállást biztosítunk!

Tudj meg többet a migrációról
cloud

Felhő optimalizáció és management

A skálázhatóság és automatizáció előnyei segítségével egyszerre csökkentheted a költségeidet és javíthatod a felhasználói élményt. Infrastruktúrád elemzésével és finomhangolásával optimalizáljuk az erőforrásokat és növeljük a teljesítményt. Ráadásul kiválasztott partnereink számára a Well-Architected program keretében mindezt ingyen elvégezzük!

Ismerd meg a Well-Architected programot!

Ingyenes tanácsadás!

AWS Well-Architected Program partnerként a legjobb kezekben vagy.

TUDJ MEG TÖBBET

Üzemeltetési és felügyeleti szolgáltatások


Többféle felügyeleti szolgáltatással tudjuk biztosítani ügyfeleinknek a magas szintű rendelkezésre állást. On-call, üzemeltetési és felügyeleti szolgáltatásaink célja, hogy ügyfeleink kritikus rendszerei folyamatosan működőképesek és elérhetőek legyenek. A szolgáltatás keretében kiépítjük a monitoring és alerting rendszert és kollégáink a hét minden napján, éjjel-nappal készenlétben vannak, hogy minimalizáljuk a rendszerhibából vagy leállásból fakadó üzleti károdat.

Ismerd meg felügyeleti szolgáltatásainkat!
AWS könyv

AWS Könyv magyarul

Cégünk kollégái lassan egy évtizede dolgoznak az Amazon Web Services (AWS) szolgáltatásaival – a felhő és a DevOps koncepció kialakulását és kiteljesedését így közelről láthattuk és fejlődhettünk együtt azzal.

A könyvünk célja, hogy a magyar nyelven értő, kommunikáló és dolgozó, a felhő és az AWS után érdeklődő olvasóink egy olyan – egyébként hiánypótló – kötetet forgathassanak, amely segít számukra eligazodni ebben a komplex, de valójában gyakran túlmisztifikált világban. Célunk volt az alapvető fogalmak ismertetése mellett az is, hogy az AWS legfontosabb szolgáltatásairól szülessen egy magyar nyelvű bemutató.

Könyv letöltése

KIEMELT PARTNEREINK

Akiket már a felhők fölé emeltünk

invitech
mbh
ericsson
ingram
24.HU
porsche
Antenna Group
erste

SZERETNÉL TÖBBET TUDNI A WELL-ARCHITECTED KERETRENDSZERRŐL?

Lépj velünk kapcsolatba!

AWS book

AWS Cloud Computing könyv magyarul!

Töltsd le ingyen!