AWS Cloud szolgáltatások

AWS PARTNER 5x

Az Amazon Web Services felhőalapú megoldásai segítségével biztonságos, hatékony és kellően rugalmas környezetet biztosítunk szolgáltatásaid számára.

Cloud Services Cover

Felhő migráció

Használd ki a felhő biztonságát, költséghatékonyságát és skálázhatósági előnyeit! Ha szeretnéd új vagy létező szolgáltatásaidat a felhőbe költöztetni, velünk gyorsan és zökkenőmentesen megoldhatod. Az AWS számtalan üzleti előnyt biztosít, egyszerre növelheted szolgáltatásaid hatékonyságát és csökkentheted az üzemeltetési költségeid. A Devertix-nél egy évtizedes AWS tapasztalat előnyeit élvezheted, gyors és problémamentes átállást biztosítunk!

Felhő optimalizáció és management

A skálázhatóság és automatizáció előnyei segítségével egyszerre csökkentheted a költségeidet és javíthatod a felhasználói élményt. Elemezzük és finomhangoljuk az infrastruktúrádat, így minimalizálva a felesleges erőforrásokat és növelve a teljesítményt.

Ingyenes tanácsadás!

AWS Well-Architected Program partnerként a legjobb kezekben vagy.

Támogatási és üzemeltetési szolgáltatások

Többféle felügyeleti szolgáltatással tudjuk biztosítani ügyfeleinknek a magas szintű rendelkezésre állást. Oncall, támogatási és üzemeltetési szolgáltatásaink célja, hogy ügyfeleink kritikus rendszerei folyamatosan működőképesek és elérhetőek legyenek. A szolgáltatások keretében kiépítjük a monitoring és alerting rendszert és kollégáink a hét minden napján, éjjel-nappal készenlétben vannak, hogy minimalizáljuk a rendszerhibából vagy leállásból fakadó üzleti károdat.

Kiemelt Partnereink

Akiket már a felhők fölé emeltünk

invitech
mbh
ericsson
ingram
24.HU
porsche
Antenna Group
erste

Lépj velünk kapcsolatba