Támogatási és üzemeltetési szolgáltatások

A Devertixnél azt szeretnénk, hogy sikeres legyél. A következetes és biztonságos működés a felhőben kritikus fontosságú elem. Üzemeltetési terveinket úgy állítjuk össze, hogy megfelelő szintű üzemeltetési támogatást nyújtsanak, kihasználják a szabványos AWS-szolgáltatásokat, és bővítsék az üzemeltetési lehetőségeket, függetlenül attól, hogy hol tartasz a felhőben való utazásodban. Az üzemeltetési tervek az AWS-fiókok szintjén működnek.

AWS Advenced Tier Services jelvény
AWS Amazon RDS Delivery jelvény
AWS Publi Sector jelvény
AWS Immersion Day jelvény
AWS Well-Architected Partner Program jelvény

Miért minket válassz?

support

Működési támogatás

Address és hibajavítás, még mielőtt súlyos incidensekhez vagy leállásokhoz vezetnének. Monitorozzuk az AWS erőforrásainak naplóit és metrikáit, és segítséget nyújtunk alkalmazásfejlesztőidnek, elősegítve a zavartalan működést.

incident

Korlátlan incidens támogatás SLA-val

Növeld az AWS lehetőségeit 24/7-es monitorozással és incidens támogatással, szolgáltatási szinti szerződéseinkkel (SLA-k) összhangban. Cégedet érintő súlyos incidensek esetén garantáltan 1 órán belüli azonnali válasszal szolgálunk.

consulting

Korlátlan tanácsadás

Vágj bele bizalommal a felhős utazásba, tudva, hogy szakértő csapatunk itt van, hogy támogatást nyújtson. Szakértelmünk abban rejlik, hogy segítsünk a "hogyan" helyzetekben, irányt mutatunk a felhőkig és navigálunk a cloud adaptációban.

Hello Devertix Solutions!

core

Összpontosíts az alaptevékenységre

A Devertix AWS Managed Services szolgáltatásunkkal speciális szakértelmet, proaktív menedzsmentet, költségoptimalizálást, fokozott biztonságot és skálázhatóságot biztosítunk ügyfeleink számára. Ez lehetővé teszi számukra, hogy az AWS felhőinfrastruktúra előnyeit kihasználva az alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

cost

Csökkentsd a működési költségeket

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleinknek segítsünk optimalizálni működési költségeiket a felhasználási minták elemzésével, a költségcsökkentési területek azonosításával és a legjobb gyakorlatok bevezetésével. Havonta ajánlásokat teszünk az AWS használatának és költségeinek optimalizálása érdekében. Felhőszakértőkből álló csapatunk az ajánlások alapján elvégzi a változtatásokat az infrastruktúrájában, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az AWS-beruházásból.

Managed Services Add-on

A DevOps sikeres megvalósításához a szervezeteknek jól meghatározott stratégiára, kihagyhatatlan lépésekre és a legjobb gyakorlatok készletére van szükség. Ebben lehet segítségedre a Devertix csapata:

1

7x24 on-call

Az AWS-szolgáltatások 7x24-es ügyeleti elérhetőségével nyugodt élményt biztosítunk, amely éjjel-nappal, időkorlátok nélkül támogatja vállalkozásodat.

2

Infrastruktúra felülvizsgálatok

Biztosítsd, hogy az AWS jól felépített keretrendszerének kihasználásával és a legjobb gyakorlatok hatékony alkalmazásával minimalizálják az üzemeltetési és biztonsági kockázatok számát, és megelőzzék a leállásokat.

3

Backup management

Biztonsági mentés-kezelő rendszer, amely magában foglalja mind a helyi, mind a felhőalapú infrastruktúra biztonsági mentését.

4

Access management

Felhasználói és biztonsági csoport felülvizsgálata

5

Security management

Javított biztonság az AWS-re szabott egyedi biztonsági irányítási rendszer keretrendszerének segítségével

6

Érdekelnek az Add-on-ok?

Az árral kapcsolatos további részletekért kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

BESZÉLJÜNK

Írj a kihívásaidról, segítünk megoldani!

AWS book

AWS Cloud Computing könyv magyarul!

Töltsd le ingyen!