AWSome Start Program

Ingyenes konzultáció és workshop

AWS Advenced Tier Services jelvény
AWS Amazon RDS Delivery jelvény
AWS Publi Sector jelvény
AWS Immersion Day jelvény
AWS Well-Architected Partner Program jelvény

Szeretnél Te is élni az AWS nyújtotta lehetőségekkel, de nem tudod hogyan kezdj neki?

Cégünk az AWS-sel közösen létrehozta az AWSome Start programot, amelynek keretében segítünk az első lépések megtételében. Az AWS által finanszírozott - így ügyfeleink számára ingyenes - konzultáció és workshop keretében segítünk eligazodni az AWS konzolján, valamint lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan érdemes elkezdeni a környezet kiépítését. Ezen kívül válaszolunk minden kérdésedre, ami segíthet az optimális szolgáltatások kiválasztásában.

A program keretein belül két konzultációt tartunk:

cél
Bemutatkozás, célok megismerése

Az első alkalom, körülbelül 1,5 órát vesz igénybe, amely során szeretnénk jobban megismerni cégedet, annak jelenlegi működését és az elérni kívánt vállalati célokat.

workshop
Workshop

A második alkalom egy közös workshop, amely nagyjából 4 órát vesz igénybe.

Ez arra szolgál, hogy bemutassuk számodra a legjobb gyakorlatokat, segítsünk az AWS fiókodon belüli beállításokban és létrehozzunk egy olyan környezetet (landing zone), amely biztonságos és kellően rugalmas, így jó alapot biztosít a jövőbeli építkezéshez.

Kinek ajánljuk az AWSome Start Programot?

new

Kezdő felhasználó

Ha új vagy az AWS cloud világában, ezt a programot neked találták ki!

security

Haladó felhasználó

Ha már van némi tapasztalatod az AWS-ben, de bizonytalan vagy abban, hogy hogyan lenne érdemes biztonságos és jól skálázható módon tovább építkezni, akkor is hasznos lehet a programunk.

Miért érdemes kipróbálnod az AWSome Start Programot?

Időt és pénzt takarítasz meg a céged számára.

Az AWS felületének kezelése, vagy a szolgáltatások megfelelő beállításai megtanulhatóak, de a rendszer megismerése és a legjobb gyakorlatok kitapasztalása sok idő. Tőlünk az AWS által finanszírozott konzultáció és workshop keretében nem csak a kérdéseidre kaphatsz választ, hanem munkatársaiddal közösen beállítjuk úgy a vállalati fiókodat, hogy közben arra is figyelünk, hogy megértsétek és akár egyedül is tudjátok bővíteni a felépített rendszert. Az AWS által kifejlesztett “landing zone” egy biztonságos, rugalmas és jól skálázható alapot biztosít bármilyen felhő alapú rendszer számára.

Hogyan lehetsz Te is részese a programnak?

Minden negyedévben 25 kiválasztott cég számára tudjuk biztosítani ingyenesen az AWSome Start Programot. Ennek menete a következő:

1.

Töltsd ki a regisztrációs űrlapot: kérjük, hogy az üzenet rovatban röviden mutasd be cégedet és írd meg, hogy milyen terveid vannak az AWS-en.

2.

Szakértőink ez alapján elbírálják jelentkezésed és egy héten belül visszajelzünk, hogy megfelel-e vállalatod a program követelményeinek.

3.

Amennyiben, bekerültél a programba felkeresünk, hogy egyeztessünk és minél előbb beütemezzük az első konzultációt.

BESZÉLJÜNK

Ne adj több hónapos előnyt a versenytársaidnak!
Indulj el velünk ma!

Aktívan használod már az AWS-t?

Ha már aktívan használod az AWS szolgáltatásait, de nem vagy biztos abban, hogy követed-e a legjobb gyakorlatokat,
akkor számodra a “Well Architected Review” programunk lehet az ideális választás.

AWS book

AWS Cloud Computing könyv magyarul!

Töltsd le ingyen!