Devertix, a megbízható technológiai partner

A Devertix IT Zrt. egy izgalmas és egyedülálló szinergiából született: több magyar és nemzetközi piacon már korábban bizonyított vállalat régóta tartó, sikeres együttműködése révén jött létre. Ennek eredményeképp, kollégáink több évtizedes tapasztalatát és szaktudását egyesítve, ma már egy cégként támogathatjuk ügyfeleink informatikai működését.

Rólunk

A Devertixnél egy olyan egyedi közösséget alkotunk, ahol nem csupán a különböző cégekből hozott vállalati kultúra elemei ötvöződnek, de kollégáink szakértelme és referenciái is egyesültek. Ezt az egyedi tudás és kompetencia összefonódást, büszkén nevezzük az IT szektor "know how" olvasztótégelyének. Ez a sokszínűség teszi lehetővé számunkra, hogy élen járjunk a legújabb technológiák és innovatív megoldások alkalmazásában a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt.

Cégünk jelenleg két irodában működik. Munkatársaink száma folyamatosan nő, jelenleg több, mint 50-en vagyunk. Mindemellett fontos számunkra, hogy megőrizzük azt a baráti, családias légkört, ami jellemző volt ránk a kezdetektől. Számos lehetőséget biztosítunk arra, hogy kollégáink munka után részt vehessenek különböző közösségi programokon, mint például a csocsózás, társasjátékozás, vagy egyszerűen csak egy kellemes beszélgetés egy kávé mellett. Illetve odafigyelünk arra is, hogy bővülő irodáink otthonosak maradjanak, és ha szükséges be tudd hozni akár a kiskedvencedet is.

Elsődleges célunk, hogy olyan informatikai megoldásokat szállítsunk, melyek egyszerűen használhatóak és megkönnyítik a felhasználók mindennapi munkáját. Indulásunkkor főként a felhőinfrastruktúrák kiépítésére, migrációjára és optimalizációjára összpontosítottunk. Emellett DevOps fókuszú tanácsadást, tervezést, bevezetés és átalakítást is nyújtottunk ügyfeleinknek. Vállalatunk bővülésének köszönhetően, lehetőségünk nyílt tudásunkat és szolgáltatási kínálatunkat is kibővíteni, így mostanra ügyfeleink hatékony partnerei lehetünk a Cloud Natív alkalmazások fejlesztésében is.

Otthonosan mozgunk a hagyományos, on-premise rendszerek világában is, de bátran megkereshetsz minket, ha a felhő irányába mozdulnál, legyen szó migrációról, felhő infrastruktrúra tervezésről, implementációról vagy üzemeltetésről. Cégünk az AWS kiemelt, Advanced Tier Services partnere, mára az egyik legnagyobb a hazai és közép-európai piacon.

HOSSZÚTÁVÚ, RUGALMAS PARTNER A DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓBAN

Mit nyerhet vállalatod azzal, ha velünk dolgozik?

badge

Széleskörű szakértői tapasztalat

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a digitális transzformáció számos területén, például felhő infrastruktúra, rendszertevezés, fejlesztés és UX/UI tervezés terén. Ezáltal biztosítani tudunk minden szükségesszaktudást és készséget a projektekhez csapaton belül, ez gyorsítja a folyamatokat és megkönnyíti a kommunikációt

flexible

Rugalmas megközelítés

Módszereink rugalmas és testre szabhatók az egyedi igényeidhez. Ezt egészíti ki széleskörű szaktudásunk és tapasztalatunk, amely lehetővé teszi, hogy ügyfeleinkkel közösen tudjuk kidolgozni az optimális megoldást.

digital

Teljeskörű digitális transzformáció

Nemcsak egy szűk területen vagyunk szakértők, hanem teljeskörű digitális transzformációs megoldásokat nyújtunk. Ez azt jelenti, hogy vállalatod egészére kiterjedő, átfogó digitális átalakítást tervezhetünk és valósíthatunk meg, ami által egy sokkal összehangoltabb rendszer építhető be vállalatodba.

innovation

Innováció és versenyképesség

Az új technológiák és trendek folyamatos nyomonkövetése és alkalmazása révén segítünk vállalatodnak lépést tartani a digitális világ gyors változásaival, ezzel növelve versenyképességét és innovációját.

cost

Költségcsökkentés és hatékonyság növelése

Az IT infrastruktúra optimalizálása és a hatékonyabb munkafolyamatok bevezetése révén csökkentjük vállalatod IT költségeit és növelhetjük munkavégézésének hatékonyságát.

partner

Hosszútávú partner kapcsolat

Célunk nemcsak az, hogy rövidtávon segítsünk, hanem hosszú távú partnerkapcsolatot építsünk ki vállaltoddal és közösen dolgozzunk az állandó fejlődésén és vállalatod sikerén.

security

Megbízhatóság és biztonság

A digitális transzformáció során a biztonság kiemelten fontos. Szakértő csapatunk gondoskodik arról, hogy az új rendszerek és alkalmazások biztonsági szintje mindig magas színvonalú maradhasson.

customer

Ügyfélorientáltság

Minden projekt során az ügyfél igényeire és céljaira összpontosítunk, hogy valódi értéket teremtsünk és a legjobb megoldásokat kínálhassuk.

Egyedi igényekre, egyedi IT megoldások

Mivel tudjuk, hogy minden ügyfél és vállalat egyedi problémákkal és elvárásokkal rendelkezik, mindig arra törekszünk, hogy az igényeidhez maximálisan igazodó, személyre szabott technológiai megoldásokat kínáljunk. Együttműködésünk kezdetétől fogva kiemelt figyelmet fordítunk vállalkozásod működési folyamataira és a kitűzött vállalati célokra, hogy pontosan olyan informatikai rendszereket és alkalmazásokat fejlesszünk ki, amelyek tökéletesen illeszkednek hozzájuk.

Legyen szó a vállalati rendszerek optimalizálásáról, egyedi szoftverfejlesztésről vagy komplex IT infrastruktúra kiépítéséről, csapatunk mindent megtesz azért, hogy segítsen megvalósítani elképzeléseidet és vállalati céljaidat.Fordulj hozzánk bizalommal, és vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy az általad megálmodott IT infrastruktúra megvalósulhasson! Várjuk, hogy együtt dolgozhassunk az egyedi kihívásaid megoldásán.

Devops Megoldások

A DevOps kultúra és eszközök segítségével összehangoljuk a fejlesztést és az üzemeltetést, így támogatva a gyors és biztonságos munkát.

Olvass Tovább
webdev

Cloud Natív Fejlesztés

Közép- és nagyvállalati ügyfeleink digitális transzformációját támogatjuk egyedi webalkalmazás fejlesztéssel és komplex portálok készítésével.

Olvass Tovább
cloud

AWS Cloud Szolgáltatások

Az Amazon Web Services felhőalapú megoldásai segítségével biztonságos, hatékony és kellően rugalmas környezetet biztosítunk.

Olvass Tovább

KIEMELT PARTNEREINK

Akiket már a felhők fölé emeltünk

invitech
mbh
ericsson
ingram
24.HU
porsche
Antenna Group
erste

Miért lehetünk vállalatod számára tökéletes választás?

Cégünk egy olyan csapatot képvisel, amely a legmagasabb szintű szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik az informatikai megoldások terén. Célunk, hogy vállalatodnak segítsünk kiaknázni az informatika nyújtotta előnyöket: növeld ügyfélköröd elégedettségét, a hatékonyságod és versenyképességed, érd el üzleti céljaid!

BESZÉLJÜNK

Írj a kihívásaidról, segítünk megoldani!

AWS book

AWS Cloud Computing könyv magyarul!

Töltsd le ingyen!