Devertix, a megbízható technológiai partner

Cégünk alapítója Uszov Márk. Márk SRE Tech Lead-ként a hazai- és nemzetközi nagyvállalati szektorban rengeteg tapasztalatot szerzett informatikai működés- és költség optimalizálásban, amivel rengeteg informatikus mindennapjait segítette kézzelfogható módon. Tudásra és tapasztalatára építve indította el DevOpsHáz márkanév alatt első cégét, és több évnyi sikeres építkezés után Devertix néven folytatja a tevékenységét 2023. szeptemberétől.

Rólunk

A Devertix IT Zrt. két vezető DevOps és felhőtechnológiával foglalkozó cég évek óta tartó sikeres partnerségéből született. A piacon DevOps Házként ismert csapat, a hazai banki és nemzetközi nagyvállalati szektorban elsajátított tudással és tapasztalattal, az informatikai folyamat-automatizálás, működés- és költségoptimalizálás, vagyis a DevOps terület szakértője. Partnerünk 2014 óta dolgozott AWS alapú felhő infrastruktúrák tervezésén, implementációján és üzemeltetésén, mint kiemelt AWS partner.

A 2023-ban megalakult Devertix IT Zrt-ben ezen két csapat tudása és tapasztalata egyesült és mára már 40 fős szakértői gárdával támogatjuk ügyfeleinket üzleti céljaik megvalósításában. Ezen egyedülálló szinergiával a Devertix lett az egyik legnagyobb DevOps fókuszú AWS partner a hazai és közép-európai piacon.

banner

Elsődleges célunk, hogy cégünk olyan informatikai megoldásokat szállítson, melyek könnyen használhatóak és megkönnyítik a felhasználók mindennapi munkáját. Indulásunkkor főként a felhő infrastruktúrák kiépítésére, migrációjára és optimalizációjára, valamint komplex informatikai rendszerek tervezésére, bevezetésére és üzemeltetésére összpontosítottunk. Emellett stratégiai tervezést, DevOps tanácsadást és átalakítást is nyújtottunk ügyfeleinknek. Vállalatunk bővülésének köszönhetően, lehetőségünk nyílt tudásunkat és szolgáltatási kínálatunkat is kibővíteni, így már hatékony partnereid lehetünk a webalkalmazások fejlesztésében is.

Hosszútávú, rugalmas partner a digitális transzformációban

Mit nyerhet vállalatod azzal, ha velünk dolgozik?

Széleskörű szakértői tapasztalat

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a digitális transzformáció számos területén, például felhő infrastruktúra, rendszertervezés, fejlesztés és UX/UI tervezés terén. Ezáltal biztosítani tudunk  minden szükséges szaktudást és készséget a projektekhez csapaton belül, ez gyorsítja a folyamatokat és megkönnyíti a kommunikációt.

Széleskörű szakértői tapasztalat

Széleskörű szakértői tapasztalat

Rugalmas megközelítés

Rugalmas megközelítés

Teljes körű digitális transzformáció

Teljes körű digitális transzformáció

Innováció és versenyképesség

Innováció és versenyképesség

Testreszabott megoldások

Egyedi igényekre, egyedi IT megoldások

Mivel tudjuk, hogy minden ügyfél és vállalat egyedi problémákkal és elvárásokkal rendelkezik, mindig arra törekszünk, hogy az igényeidhez maximálisan igazodó, személyre szabott technológiai megoldásokat kínáljunk. Együttműködésünk kezdetétől fogva kiemelt figyelmet fordítunk vállalkozásod működési folyamataira és a kitűzött vállalati célokra, hogy pontosan olyan informatikai rendszereket és alkalmazásokat fejlesszünk ki, amelyek tökéletesen illeszkednek hozzájuk.

Legyen szó a vállalati rendszerek optimalizálásáról, egyedi szoftverfejlesztésről vagy komplex IT infrastruktúra kiépítéséről, csapatunk mindent megtesz azért, hogy segítsen megvalósítani elképzeléseidet és vállalati céljaidat.
Fordulj hozzánk bizalommal, és vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy az általad megálmodott IT infrastruktúra megvalósulhasson! Várjuk, hogy együtt dolgozhassunk az egyedi kihívásaid megoldásán.

Amit mi nyújthatunk

Szolgáltatásaink

Minden projekt során arra törekszünk, hogy az igényeidnek maximálisan megfelelő, hosszú távon is stabilan működő digitális
termékeket szállítsuk. Ehhez felhasználói adatokat elemzünk, információs architektúrát és felületi designt tervezünk, és
csúcsminőségű kódot írunk.

AWS Cloud szolgáltatások

AWS Cloud szolgáltatások

Az Amazon Web Services felhőalapú szolgáltatása biztosítja szolgáltatásaid számára a biztonságos, hatékony és rugalmas környezetet. Legyen szó kisebb szolgáltatásokról, meglévő alkalmazásokról vagy teljes adattárházak kialakításáról, költöztetéséről, segítségünkkel maximálisan kihasználhatod a felhő előnyeit. Megtervezzük cloud alapú infrastuktúrád, megvalósítjuk és támogatjuk az üzemeltetésben is. Szakértő mérnökeink és elkötelezett csapataink segítenek a migrációs stratégia felépítésében, az igényeinek megfelelő felhőszolgáltatók kiválasztásában, az informatikai infrastruktúra optimalizálásában és a digitális átalakításban. Amennyiben már rendelkezel meglévő felhő alapú infrastruktúrával, de felül szeretnéd vizsgáltatni erőforrás vagy költséghatékonyság céljából, munkatársaink ebben is tudnak segíteni. Felülvizsgáljuk a meglévő kialakítást és feltérképezzük, hogy hol lehet javítani a hatékonyságon, a biztonságon, illetve felkutatjuk, hogy hol lehet csökkenteni a költségeket és növelni a rendelkezésre állási időt.

DevOps bevezetés és tanácsadás

DevOps bevezetés és tanácsadás

A hagyományos fejlesztési módszertanokban a fejlesztési folyamat lassú, a szoftverek karbantartása, skálázhatósága és frissítése pedig nehézkes. A DevOps bevezetésével azonban, a fejlesztést és az üzemeltetést kombinálhatjuk. A hatékonyabb együttműködés és a rövidebb fejlesztési fázisok által, a szoftvercsomagok új, tesztelt verziói akár napi többször is élesíthetők, így gyorsabban kiadhatók a szoftverek és jobb minőségű termékek készülhetnek. Mi segíthetünk, hogy fejlesztési folyamataidat apró, tervezhető lépésekre bontsd, ezzel biztosítva a folyamatos szállítást. A korszerűbb fejlesztői környezetnek köszönhetően garantáltan hatékonyabbá tud válni a fejlesztői csapatod munkája. Kérd ingyenes konzultációnkat, melynek során felmérjük a jelenlegi fejlesztési folyamatokat és a környezeted!

Webalkalmazások fejlesztése

Webalkalmazások fejlesztése

Napjainkban az informatikai világ folyamatosan változik és fejlődik, így mára már a mobil- és webalkalmazások mondhatni  nélkülözhetetlen komponensei az üzleti környezetnek.Tapasztalt fejlesztőink segíthetnek az innovatív és felhasználóbarát alkalmazások elkészítésében, melynek révén könnyebben elérheted  célközönségedet, ami lehetővé teszi  piaci pozíciód megőrzését, de akár versenyelőnyre is szert tehetsz a fejlődés által.Tanácsadó, tervező és fejlesztő csapatunk az igényfelméréstől, a tervezésen és fejlesztésen át az üzemeltetés támogatásáig képes mobilos alkalmazások és szolgáltatások elkészítésére. Legyen szó iOS vagy Android platformról, vagy webes alkalmazásról, mi gondoskodunk róla, hogy az elképzeléseid megvalósulhassnak.

Kiemelt Partnereink

Akiket már a felhők fölé emeltünk

invitech
mbh
ericsson
ingram
24.HU
porsche
Antenna Group
erste

Miért lehetünk vállalatod számára tökéletes választás?

Cégünk egy olyan csapatot képvisel, amely a legmagasabb szintű szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik az informatikai megoldások terén. Célunk, hogy vállalatodnak segítsünk kiaknázni az informatika nyújtotta előnyöket: növeld ügyfélköröd elégedettségét, a hatékonyságod és versenyképességed, érd el üzleti céljaid!