Friss technológiák, folyamatos fejlődés, karrier

A Devertix-nél egyaránt kiemelt szerepet kap a szakmai fejlődés és a jó hangulat. Hisszük, hogy így érhetjük el a célunkat, és válhatunk ügyfeleink megbízható technológiai partnerévé.
Csapatunk egyre több magas szintű AWS vagy épp Kubernetes tanúsítvánnyal rendelkezik. Amennyiben csatlakozol hozzánk, akkor tapasztalt kollégáink téged is segíteni fognak ezek megszerzésében.

Amire büszkék lehetünk

Itt a Devertixnél, büszkék vagyunk arra, hogy az Amazon Web Services Advanced Tier Partnerként a fejlődésben és növekedésben kiemelkedő hazai együttműködők lehetünk.

Munkatársaink számos elismert tanúsítvánnyal rendelkeznek és folyamatosan fejlesztik szaktudásukat, hogy mindig a legjobb megoldásokat nyújthassuk ügyfeleink számára.

badges

Nyelvtanulás

Lehetőséget biztosítunk heti rendszerességű kiscsoportos angol órákon való részvételre, amit egy tapasztalt anyanyelvi tanár tart a kollégáinknak. Ez lehetőséget nyújt nyelvtudásod fejlesztésére és magabiztosabb használatára, hogy könnyen bekapcsolódhass a nemzetközi projektekbe is.

Csapatépítés

A szakmaiság mellett különös hangsúlyt fektetünk a közösségépítésre is. Rendszeresen szervezünk közös ebédeket, kávészüneteket, szakmai programokat és lehetőséget teremtünk egy kis kikapcsolódásra is a csocsóasztalnál. Ez mind hozzájárul a jó hangulathoz az irodában és segíti a remote munkavégzést is. Hiszünk abban, hogy egy kiegyensúlyozott munkakörnyezetben érhetjük el a legjobb eredményeket.

Work-Life Balance

A home office és a rugalmas munkaidő lehetősége segít csapatunknak megtalálni a munka és magánélet egyensúlyát. Számunkra a kölcsönös bizalom a hatékony munkavégzés alapja. Ha bejárnál az irodába, de nem szeretnéd otthon hagyni kiskedvencedet, ne aggódj, az irodánk kutyabarát!

Közösség vagyunk

Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, és részese lenni egy olyan közösségnek, ahol mind a szakmaiság, mind a jó hangulat kiemelt szerepet kap, akkor ne habozz és jelentkezz a Devertix-hez! Ha éppen nem találsz oldalunkon számodra testhezálló munkakört, akkor se csüggedj! Ha elküldöd a jelentkezésed és nyílik egy hozzád illő új pozíció, jelentkezünk. Várjuk önéletrajzodat, hogy együtt építhessük a jövőt!

Szolgáltatásaink

Devops Megoldások

A DevOps kultúra és eszközök segítségével összehangoljuk a fejlesztést és az üzemeltetést, így támogatva a gyors és biztonságos munkát.

Olvass Tovább
webdev

Cloud Natív Fejlesztés

Közép- és nagyvállalati ügyfeleink digitális transzformációját támogatjuk egyedi webalkalmazás fejlesztéssel és komplex portálok készítésével.

Olvass Tovább
cloud

AWS Cloud Szolgáltatások

Az Amazon Web Services felhőalapú megoldásai segítségével biztonságos, hatékony és kellően rugalmas környezetet biztosítunk.

Olvass Tovább
AWS book

AWS Cloud Computing könyv magyarul!

Töltsd le ingyen!