Mesterséges intelligencia megoldások

Világunk folyamatosan változik és fejlődik. Az új technológiák folyamatos bevezetése és alkalmazása nem csupán hatékonysági javulást hoz, hanem forradalmi változásokat is. Az egyik ilyen technológia, amely óriási hatással van az üzleti életre, a mesterséges intelligencia (AI) és azon belül is a generatív AI. Az AI lehetőséget kínál arra, hogy felruházzuk cégünket és informatikai rendszereinket olyan képességekkel, melyek támogatják a gyors és hatékony munkavégzést, valamint az innovációt. Ismerd meg és próbáld ki velünk az AWS AI szolgáltatásait!

ÚTTÖRŐ INNOVÁCIÓ A TE VÁLLALKOZÁSOD SZÁMÁRA IS!

Tarts velünk a mesterséges intelligencia világába!

Az AI a globális gazdaságot gyökeresen forgatja fel. A Bloomberg és Goldman Sachs becslései alapján, a gazdasági növekedés nagy részét a generatív AI felhőszolgáltatásokra fordított beruházások teszik majd ki a következő időszakban:

1,5%-pontos

emelkedés a globális termelékenységben

az elkövetkező 10 évben


7%-os

növekedés a globális GDP-ben (~7trillió $)

az elkövetkező 10 évben


34,6%-os

CAGR elérése 2030-ra (~109milliárd $)


Cégünk AI és gépi tanulás (ML) szakértői csapata diverz iparági tapasztalatára építve tudja segíteni a generatív AI-ban rejlő lehetőségek kiaknázását. Segíthetünk vállalatod modernizálásában, akár kész szolgáltatások integrálásával, folyamatokba építésével és személyre szabásával mint az Amazon Q és a CodeWhisperer, akár teljesen egyedi megoldások fejlesztésével.

Az AWS szolgáltatásaira építve a startuptól a nagyvállalati méretig bezárólag tudunk olyan innovatív generatív mesterséges intelligencia megoldásokat kínálni, amelyek támogatják céged működését és fejlődését. Piacvezető alapmodellekhez férhetsz hozzá, miközben adataid védelmét és a rendszer biztonságát az AWS nagyvállalati szintű megoldásai biztosítják. A generatív AI-alapú alkalmazások egyszerűvé teszik a jól skálázható és személyre-, illetve egyedi felhasználási esetekre szabott megoldások gyors és megbízható fejlesztését.

A mesterséges intelligencia integrálásának előnyei a vállalati működésben

Automatizálás és hatékonyság

Az AI képes automatizálni a rutin feladatokat, például adatbevitelt, riportolást vagy akár komplexebb analitikai folyamatokat. Ez jelentősen csökkentheti az emberi hibák lehetőségét és növelheti a munkafolyamatok hatékonyságát.

Jobb döntéshozatal

A generatív AI alapú rendszerek képesek nagy mennyiségű adat elemzésére, így segíthetnek a vezetőknek megalapozottabb, adatvezérelt döntések meghozatalában.

Személyre szabhatóság és ügyfélkiszolgálás

A mesterséges intelligencia segíthet a vállalatoknak a vásárlói élmény javításában azáltal, hogy személyre szabott ajánlatokat és interakciókat tesz lehetővé. A chatbotok és virtuális asszisztensek segíthetnek a gyorsabb és hatékonyabb ügyfélszolgálatban.

Kockázatcsökkentés

A generatív AI révén könnyebb lehet a kockázatelemzés is, legyen szó pénzügyi tranzakciók felméréséről vagy biztonsági fenyegetések azonosításáról.

Termékfejlesztés

Az AI képes az ügyfelek visszajelzéseinek és a piaci trendeknek mélyreható elemzésére, ezáltal elősegítve mind a meglévő, mind az új termékek vagy szolgáltatások feljesztését.

Humánerőforrás-kezelés

A generatív AI segíthet a tehetségek felkutatásában, a jelöltek kiválasztásában, a munkavállalói teljesítmény értékelésében és fejlesztésében.

Versenyelőny

A már felsorolt előnyök mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a mesterséges intelligencia alkalmazásával a vállalatok élen járhassanak az innovációban és előnyt szerezhessenek a versenytársakkal szemben.

Az AWS által nyújtott legfontosabb AI szolgáltatások

q

Amazon Q

Az Amazon Q egy új szolgáltatás, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy saját generatív AI modelleket fejlesszenek és használjanak. Ezek a modellek segíthetnek a belső vállalati folyamatok automatizálásában, az adatok elemzésében és a termékfejlesztésben. Az Amazon Q egyfajta virtuális asszisztensként könnyítheti meg mindennapi munkádat.

Ismerd meg közelebbről az Amazon Q-t!

CodeWhisperer

CodeWhisperer

Az CodeWhisperer, az AWS egy általános célú, gépi tanulással működő kódfejlesztője, amely valós idejű programozási javaslatokat ad. Miközben kódot írsz, a CodeWhisperer automatikusan javaslatokat készít a már meglévő programkód és a megjegyzések alapján. A személyre szabott ajánlások terjedelme változó lehet, az egy soros kommentektől kezdve, egészen a teljesen kidolgozott kódokig.

Bedrock

Bedrock

Az Amazon Bedrock egy teljes körűen menedzselt AWS szolgáltatás, melynek segítségével generatív AI alkalmazásokat építhetsz egy egységes API segítségével. A Bedrock, számos alapmodellt (FM) támogat, többek között a Cohere, az Anthropic Claude2 és a Stability AI SDXL 1.0 modelljeit. Így a felhasználási esethez leginkább illeszkedő modell konfigurálása és a saját adataid segítségével egyszerűen és gyorsan építhetsz generatív AI - ra épülő alkalmazásokat, amely támogatja különböző vállalati feladatok végrehajtását. Mindezt úgy, hogy egy sor kódot sem kell írnod.

SageMaker

SageMaker

Az Amazon SageMaker szintén egy teljes körűen menedzselt szolgáltatás, amely rengeteg eszközt kínál a nagy teljesítményű gépi tanulással kapcsolatos feladatok elvégzéséhez, megfizethető áron. A használatát nagyon egyszerűvé teszi az Amazon által épített felhasználóbarát fejlesztőeszköz (IDE). Több beépített megoldás támogatja a modellek finomhangolását, a kísérletezést, a modellek gyors újraképzését, legyen szó saját alapmodellekről vagy nagy, massízv mennyiségű adaton tanított modellekről. A SageMaker több száz előre tanított modellhez is hozzáférést biztosít, beleértve a publikusan elérhető modelleket is, amelyek néhány kattintással telepíthetőek és használatba vehetőek. A kiválasztott modellek gyors összehasonlítását és kiértékelését segíti a SageMaker Jumpstart szolgáltatás, legyen szó cikkek összefoglalásáról vagy akár képek alkotásáról. Az előre tanított modellek teljesen testreszabhatóak a te üzleti problémádhoz, a te adataiddal. Az adataid teljesen biztonságban vannak, ezeket nem használják az alapmodellek képzéséhez és titkosítva tárolja őket az AWS.

NÉHÁNY IPARÁGI PÉLDA

Növeld a hatékonyságot, építs egyedi felhasználói élményt és gyorsítsd fel az innovációt!

A mesterséges intelligencia nem csupán az ügyfelekkel kapcsolatos munkát optimalizálhatja, hanem a belső folyamatok javítása tekintetében is kiemelkedően fontos eszköz lehet a versenyképesség és az innováció elősegítésében.

A generatív AI rendkívül sokoldalú eszköz, amely számos iparágban jelentős előnyöket kínál. Például a telekommunikációs szektorban az AI segíthet az ügyfélszolgálat automatizálásában, intelligens chatbotok és virtuális asszisztensek révén, amelyek képesek valós időben megválaszolni az ügyfelek kérdéseit, ezzel javítva az ügyfélkapcsolatokat és csökkentve a munkaerőigényt. Ezen felül, az AI-alapú hálózatmenedzsment segíthet az adatforgalom optimalizálásában, a hálózati karbantartásban és a szolgáltatásminőség folyamatos tökéletesítésében.

A megfelelő szolgáltató kiválasztása mellett, az olyan szigorúan szabályozott iparágakban is képesek az AI és gépi tanulási modellek, architektúrák adatait és munkaterhelését kezelni, mint a banki szektor. Az AI segítségével radikálisan átalakíthatók a pénzügyi szolgáltatások is, például az adatok hatékonyabb elemzése segíthet a hitelkockázatok pontosabb felmérésében és a csalások megelőzésében. Az AI-alapú személyre szabott pénzügyi tanácsadás szintén javíthatja az ügyfélkapcsolatokat, segítve a bankokat abban, hogy jobban megértsék az ügyfelek igényeit és még inkább testreszabott pénzügyi termékeket kínáljanak számukra. Mindezek mellett, az AI segíthet az ügyletek gyorsabb és biztonságosabb feldolgozásában, javítva a hatékonyságot és csökkentve az üzemeltetési költségeket.

A gyártóiparban a források maximális kihasználása és a bevétel növelése miatt a folyamatos gyártás kulcsfontosságú. A ŠKODA és az AWS együttműködéséből megszületett MAGIC EYE, egy olyan innovatív gyártási megoldás, amely szignifikánsan csökkenti a költséges és elkerülhető állásidőt és gyártási selejtet.

A MAGIC EYE a gyártósoron elhelyezett kameraképeket valós időben feltölti a felhőbe, majd gépi tanulás segítségével analizálja azokat. A proaktív megközelítéssel mind a gyártási selejtet, mind az állásidőt minimalizálni, a profitot pedig ezáltal maximalizálni tudta a vállalat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a kezedbe vedd vállalkozásod jövőjét és kihasználhasd a generatív AI előnyeit!

AWS book

AWS Cloud Computing könyv magyarul!

Töltsd le ingyen!