DevOps: Kultúra, Együttműködés, Filozófia

Szakértőinkkel felépítjük, migráljuk és optimalizáljuk on-premise- ésfelhő infrastruktúrádat, valamint komplex IT rendszereket tervezünk, vezetünk be és működtetünk. DevOps tanácsadásunkkal segítjük vállalkozását, hogy hatékonyabbá, gyorsabbá és versenyképesebbé váljon. Célunk a Devertix-nél, hogy évtizedes informatikai tervezési és üzemeltetési tapasztalatunkat felhasználva ügyfeleink üzleti eredményeit javítsuk technológiai szolgáltatásainkkal.

Mit nyerhet vállalatod a DevOps technológia bevezetésével?

Garantált lesz a folyamatos szállítás gyorsan, gazdaságosan és biztonságosan. Mindemellett, a hatékonyabb együttműködés és a rövidebb fejlesztési fázisok kombinálásával, a szoftverek és csomagok új, tesztelt verziói akár napi többször is élesíthetővé válnak. Mindez elősegíti a gyorsabb és jobb minőségű szoftverfejlesztést és termékek létrehozását, fejlesztését.

Gyorsasság ikon

Gyorsabb kiadások

A DevOps gyakorlatok lehetővé teszik, hogy rendszeresen és biztonságosan szállítsd az új funkciókat és frissítéseket, így ügyfeleid folyamatos fejlesztési igényeit gyorsabban tudod kiszolgálni.

Biztonság ikon

Nagyobb biztonság

Az automatizált tesztek és folyamatos monitorozás révén a DevOps hozzájárul a jobb minőségű és biztonságosabb szoftverek kifejlesztéséhez.

Hatékony rendszerüzemeltetés ikon

Hatékony rendszerüzemeltetés

Minimalizáljuk a leállásokat és javítjuk a rendelkezésre állást. A megfelelő DevOps folyamatok támogatják a szoftverek változó körülményekhez történő gyors alkalmazkodását.


Skálázhatóság ikon

Innováció és skálázhatóság

A folyamatos integráció és szállítás révén gyorsan hozhatsz létre és tesztelhetsz új funkciókat, miközben a felhőbe költözéssel könnyedén skálázhatatod erőforrásaidat.

Csapatmunka ikon

Csapatmunka és kommunikáció

A DevOps elősegíti a fejlesztők és az üzemeltetők közötti együttműködést és hatékonyabb kommunikációt, hozzájárulva a jobb döntésekhez és a harmonikusabb munkakörnyezethez.

Milyen előnyökkel jár a DevOps módszertan bevezetése?

40%-os

növekedés tapasztalható a DevOps-ot alkalmazó projektek esetében (AWS).

60%-kal

kevesebb időt kell a támogatási feladatok kezelésére fordítani a DevOps segítségével.

33%-kal

több időt fordítanak az infrastruktúra fejlesztésére.

96%-a

a DevOps-ot alkalmazó vállalatoknak úgy véli, hogy a biztonság és a megfelelőségi műveletek automatizálása, amely a DevOps egyik alapelve, valóban előnyös volt az üzletük számára.

60%-a

a mérnököknek kétszer olyan gyorsan kódol a DevSecOps elvének köszönhetően.

71%-a

a DevOps felhasználóknak alkalmaz mikroszolgáltatásokat és konténereket.

Optimalizált fejlesztés és üzemeltetés

A sikeres megvalósítás kulcsa

A DevOps sikeres megvalósításához a szervezeteknek jól meghatározott stratégiára, a kihagyhatatlan lépések definiálására és a legjobb gyakorlatok megfelelő kombinációjára van szüksége. Ebben lehet segítségedre a Devertix csapata:

DevOps tanácsadás és személyre szabott stratégia kidolgozás

Felhő infrastruktúra építés,

migráció és optimalizáció

Napjainkra a felhő vált az IT kiszervezésének alapjává. Az adatközpontok, havidíjas szolgáltatások és alkalmazás felhők mind elengedhetetlen komponensei lettek mára a vállalatok életének és folyamatos fejlődésének. Komplex felhő infrastruktúra tervezési és integrációs szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre. Vállaljuk a meglévő, on-premise IT rendszereid felhőbe költöztetését, vagy akár a már felhőben működő rendszereid optimalizálását is.A korszerű felhő-alapú fejlesztői környezetnek köszönhetően garantáltan hatékonyabbá tudjuk tenni vállalatod. Ingyenes konzultációnk keretében, felmérjük a jelenlegi folyamataidat és igényeidet.

Komplex informatikai rendszerek tervezése, bevezetése és üzemeltetése

Az IT rendszer fejlesztése elkerülhetetlen a cégek mindennapi működésében, legyen szó akár induló vállalkozásról vagy akár egy régóta működő nagyvállalatról – az üzleti igények változásával szükség van annak újragondolására és megújítására.Szolgáltatásunk segítségével az igényeidnek megfelelő megoldás kerül megtervezésre, mely tervezés során a számolunk a jövőbeli igényeiddel, valamint szem előtt tartjuk a költséghatékony megvalósítást, ezen kívül a későbbiekben még az üzemeltetést is ránk bízhatod.

DevOps tanácsadás

A DevOps kiküszöböli a fejlesztők és az üzemeltetők közötti elszigeteltséget, ezáltal hatékonyabb együttműködést hoz létre. A fejlesztési folyamat apró, tervezhető lépésekben zajlik, így a végtermék gyorsan elkészül. Az új funkciók vagy szolgáltatások gyorsan igénybe vehetők, és gyorsan elérhetők a felhasználók számára. Ez lehetőséget nyújt a vállalatnak az üzleti igények azonnali kielégítésére. A piacra lépés ideje (time-to-market) látványosan lerövidül.A fejlesztési folyamat apró, tervezhető lépésekben zajlik, így a végtermék hamar el is készül. Az új funkciók vagy szolgáltatások gyorsan igénybe vehetők, és elérhetők a felhasználók számára. Ez lehetőséget nyújt a vállalatnak az üzleti igények azonnali kielégítésére. A piacra lépés ideje (time-to-market) látványosan lerövidül.

OPTIMALIZÁLT FEJLESZTÉS ÉS ÜZEMELTETÉS

A sikeres megvalósítás kulcsa


A DevOps sikeres megvalósításához a szervezeteknek jól meghatározott stratégiára, a kihagyhatatlan lépések definiálására és a legjobb gyakorlatok megfelelő kombinációjára van szüksége. Ebben lehet segítségedre a Devertix csapata:

1

Fejlesztés és rendszerüzemeltetés összehangolása


A sikeres fejlesztés alapja a szoros együttműködés a fejlesztők és a rendszerüzemeltetők között. Az eddigi tapasztalatainknak köszönhetően képesek vagyunk a két csoport tevékenységét zökkenőmentesen összehangolni a maximális hatékonyságra törekedve.

2

Kiemelkedő technológiai ismeret


Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek és kiváló technológiai ismeretekkel bírnak. Legyen szó ERP rendszerekről, online áruházakról vagy bármilyen szoftveres támogatásról, csapatunk tagjai a legújabb technológiai megoldásokkal és eszközökkel állnak rendelkezésre a projektje és vállalkozása fejlesztéséhez.

3

Üzleti érdekek szem előtt tartása


Úgy gondoljuk, hogy a technológiának kell az üzleti célokat szolgálnia, nem pedig fordítva. Nem számít, milyen projekten dolgozunk, mindig szem előtt tartjuk üzleti érdekeid, hogy a lehető leghatékonyabban és gazdaságosabban tudd megvalósítani azokat.

4

Egyszerű és átlátható árazás


A szolgáltatás ára, a szükséges emberi erőforrások és technológiai elemek költsége minden esetben az adott projekt komplexitásától függ. Az együttműködés kezdetén alapos rendszerfelmérést végzünk és ennek alapján nyújtunk javaslatokat az említett tényezőkre vonatkozóan.

5

Agilitás


Munkánk során kiemelten fontosnak tartjuk az agilitást, ezen kívül elkötelezettek vagyunk abban, hogy a legkiválóbb projektmenedzsment gyakorlatokkal növeljük hatékonyságunkat. A projekt során, átfogó felmérés és tervezés révén értékeljük és folyamatosan nyomon követjük az idő- és erőforrásigényeket. Ennek köszönhetően pontos és hatékony eredményeket tudunk elérni.

6

Nyomonkövetés


A projektek nyomon követéséhez a webes kollaborációs eszközöket alkalmazunk, amelyek segítségével hatékonyan dokumentáljuk és követjük a projektfejlesztéseket. Ügyfeleink számára is hozzáférést biztosítunk ezekhez az eszközökhöz, így valós időben tájékozódhatnak az aktuális feladatokról és lehetőséget kapnak a projekttel kapcsolatos igények és visszajelzések megosztására. Emellett, ezen eszközök segítségével könnyedén készítünk dokumentációt, amely átlátható és könnyen érthető információkat nyújt a projekt állapotáról és fejleményeiről.

BESZÉLJÜNK

Mesélj a kihívásaidról, és segítünk megoldani!

AWS book

AWS Cloud Computing könyv magyarul!

Töltsd le ingyen!