Cloud Natív alkalmazásfejlesztés

Közép- és nagyvállalati ügyfeleink digitális transzformációját támogatjuk egyedi, cloud natív alkalmazások fejlesztésével.

ÉVTIZEDES TAPASZTALAT

Teljeskörű egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatások

Egyedi webalkalmazás és szoftverfejlesztés

Szerteágazó és komplex üzleti folyamatokat támogató webalkalmazásokat fejlesztünk, az egyedi szoftverfejlesztésektől elvárt rugalmassággal a kockázatok minimalizálása mellett.Tanácsadóink és mérnökeink az üzleti igények feltárását követően képesek arra, hogy a céloknak megfelelő, a piacon elérhető “legjobb megoldásokat” összegyűjtsék és a megfelelő eszközök kiválasztását követően rendszertervet készítsenek.Webalkalmazásokat elsősorban PHP keretrendszerben (Laravel) és .NET-ben fejlesztünk, de ha a feladat optimális megoldásához szükséges, GO, RUBY és Python kompetenciával is rendelkezünk.

DevOps és üzemeltetés

Legyen szó kisebb szolgáltatásokról vagy teljes adattárházak, illetve komplex vállalati rendszerek migrációjáról, cégünk segítségével maximálisan kihasználhatod a felhő előnyeit. Megtervezzük, megvalósítjuk és támogatjuk felhő alapú infrastruktúrádat. Szolgáltatásaink az Amazon Web Services (AWS) megoldásain alapulnak, de rendelkezünk Google Cloud (GCP) és Microsoft Azure tapasztalattal is.
DevOps csapatunk szorosan együttműködve az alkalmazásfejlesztőkkel hatékonyan tudja támogatni a felhő alapú infrastruktúrára optimalizált, teljesen felhő kompatibilis (cloud native) webalkalmazás fejlesztést és üzemeltetést.

Rendszertervezés

Feltérképezzük digitális terméked, kielemezzük a rendelkezésre álló információk a szükségleteket, problémákat, és egyedi igényekre szabott, egyszerűen használható megoldásokat tervezünk.
Legyen szó web-, mobil vagy hibrid alkalmazásról számíthatsz évtizedes tapasztalatunkra. Ügyelünk arra is, hogy olyan webalkalmazásokat és egyedi szoftvereket tervezzünk, amelyek költséghatékonyan megvalósíthatóak és továbbfejleszthetőek.

ÉVTIZEDES TAPASZTALAT

Miért minket válassz Cloud Natív alkalmazásfejlesztési igényeid megvalósításához?

AWS Advanced Tier Services jelvény
PHP logo
.NET logo
React logo
company
Nagy- és középvállalati tapasztalat

A DevOps gyakorlatok lehetővé teszik, hogy rendszeresen és biztonságosan szállítsd az új funkciókat és frissítéseket, így ügyfeleid mindig az újítások élén tarthatod.

badges
Szakmai minősítések

Az automatizált tesztek és folyamatos monitorozás révén a DevOps hozzájárul a jobb minőségű és biztonságosabb szoftverek kifejlesztéséhez.

devops
DevOps szemlélet

A DevOps folyamatok lehetővé teszik az alkalmazások gyors reagálását a változó körülményekre, minimalizálva a leállásokat és javítva a rendelkezésre állást.

piacvezeto
Piacvezető, megbízható technológiák és gyakorlatok

A folyamatos integráció és szállítás révén gyorsan hozhatsz létre és tesztelhetsz új funkciókat, miközben a felhőbe költözéssel könnyedén skálázhatod erőforrásaidat.

testing
Tesztelés és élesítés folyamatos támogatása gyakorlott tesztelő csapattal

A DevOps elősegíti a fejlesztők és az üzemeltetők közötti együttműködést és hatékonyabb kommunikációt, hozzájárulva a jobb döntésekhez és a harmonikusabb munkakörnyezethez.

Amiben kimagaslóak vagyunk

process

Folyamatautomatizálás

Feltérképezzük és megértjük üzleti folyamataidat és azonosítjuk a digitalizációs lehetőségeket. Segítünk akár havi több száz vagy ezer manuális munkaóra kiváltásában a munkafolyamatok digitális automatizációjával. Támogatjuk, hogy munkavállalóid magasabb hozzáadott értékű feladatokra fókuszáljanak és munkaadóként csökkenjenek a költségeid.

finance

Pénzügyi és adózási alkalmazások

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk egyedi pénzügyi és adózási (tax technology) szoftverek fejlesztésében nagyvállalati környezetben.
Kiemelt hangsúlyt fektetünk az információbiztonságra és a stabil, agilisan skálázható infrastruktúrára és üzemeltetésre.
SaaS megoldásokat és on-premise üzleti alkalmazásokat egyaránt fejlesztünk a legmodernebb technológiákra támaszkodva.

hr

HR digitalizáció

A Dreamjobs “Az év munkahelye” díjának többszörös nyerteseként a Devertix pontosan tudja milyen fontos a modern HR digitalizáció.
Egyedire szabott HR megoldásokat szállítunk növelve általuk a munkavállalók elégedettségét és ezáltal a munkaerő megtartást.
Egyedi fejlesztésű webalkalmazásainkkal HR döntéshozókat támogatunk egyedi reporting fejlesztésekkel, üzleti intelligencia megoldásokra támaszkodva.

KIEMELT PARTNEREINK

Akiket már a felhők fölé emeltünk

invitech
mbh
ericsson
ingram
24.HU
porsche
Antenna Group
erste

BESZÉLJÜNK

Írj a kihívásaidról, segítünk megoldani!

AWS book

AWS Cloud Computing könyv magyarul!

Töltsd le ingyen!