2024. április 2.
Cloud

Innováció a felhőben: A generatív AI használata AWS-en vállalati környezetben

Author photo
Devertix
Team

Fedezd fel a Generatív AI lenyűgöző világát az AWS platformján keresztül Kovács Máté kollégánkkal! Ismerd meg, hogyan alkothatsz lenyűgöző és egyedi tartalmakat, valamint hogyan lehet integrálni a generatív AI-t vállalati környezetbe. Ez a rövid, informatív videó, különösen hasznos lehet fejlesztőknek, döntéshozóknak és innovátoroknak, akik szeretnék kiaknázni a generatív AI potenciálját.

A generatív AI hasznosítása AWS-en a Devertixnél

Az Amazing AI által megrendezett Online AI Summit 2024 rendezvény során a több, mint 2700 résztvevőnek nyílt lehetősége arra, hogy felfedezze az AI alkalmazásának sokoldalúságát és azt, hogy segítségével hogyan teremthet üzleti értéket vállalata, vállalkozása számára a mindennapokban. Hiszünk abban, hogy az AI nem csupán egy eszköz a hatékonyabb munkavégzéshez, hanem társ az innovációban és a növekedésben. A rendezvény résztvevőjeként, a Devertix is az előadók sorát bővítette, betekintést nyújtva a generatív mesterséges intelligencia (AI) vállalati környezetben való hasznosításába. Kollégánk bemutatta, hogy az AWS-en elérhető generatív AI alkalmazások hogyan alakíthatják át a vállalati működést, javíthatják az ügyfélélményt, optimalizálhatják a folyamatokat, valamint hogyan támogathatják a kreatív tartalomkészítést.

Generatív AI: Új korszak a tartalomgenerálásban

A generatív AI, amely képes új, eredeti tartalom generálására, forradalmasítja a szöveges összefoglalásoktól kezdve, a kódgeneráláson át, egészen a kreatív tartalomig terjedő alkalmazásokat. Ezek a modellek, minimális finomhangolással személyre szabhatóak specifikus feladatok elvégzésére, jelentős költség- és időmegtakarítást eredményezve.

Az AWS, mint Innovációs platform

Az AWS-en való generatív AI alkalmazások fejlesztése során Máté bemutatta, hogyan érhetőek el a legnépszerűbb alapmodellek (foundational model), azok hogyan taníthatóak be saját adatkészlettel, és hogyan skálázhatóak a megoldások gyorsan, kedvező áron. Ha generatív AI és AWS a téma, természetesen nem maradhatott ki az Amazon Bedrock sem, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy egyesítsék és személyre szabhassák a különböző alapmodelleket, biztonságosan tárolják a privát adatokat, és komplex üzleti feladatokat oldjanak meg. Az előadás során bemutattuk az Amazon Bedrock alkalmazását a gyakorlatban: hogyan teszi lehetővé a vállalatok számára, hogy könnyedén válasszanak modellt, személyre szabhassák azokat, összeköthessék az adatforrásaikkal, és automatizálják a vállalati feladatokat.

Személyre szabott megoldások a Devertix-szel

Csapatunk segít az AWS-re való átállásban, legyen szó felhő migrációról, DevOps folyamatok kialakításáról, vagy cloud natív alkalmazás fejlesztésről. Cégünk az AWS-sel közösen létrehozta az AWSome Start Programot, amelynek keretében segítünk az első lépések megtételében. Az AWS által finanszírozott - így ügyfeleink számára ingyenes - konzultáció és workshop keretében segítünk eligazodni az AWS konzolján, valamint lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan érdemes céged számára elkezdeni a környezet kiépítését. Ezen kívül válaszolunk minden kérdésedre, ami segíthet az optimális szolgáltatások kiválasztásában.

Tudd meg Te is, hogyan tehetnénk könnyebbé céged működését az AWS révén! További információ az AWSome Start Programról: https://devertix.com/awsome-start-program/

Bejegyzések hasonló témában

AWS book

AWS Cloud Computing könyv magyarul!

Töltsd le ingyen!