2024. május 6.
Cloud

AWS Lounge Hungary webinár sorozat: Kubernetes megoldások és az ArgoCD bemutatása

Author photo
Devertix
Team

Az AWS Lounge Hungary eseménysorozat lehetőséget kínál a folyamatos tanulásra és fejlődésre minden hazai szakember számára, akik az AWS-sel foglalkoznak vagy akár azoknak is, akik még csak most ismerkednek a felhőalapú technológiákkal. Ezen webinár sorozat, egy nyílt platformot kínál a tudás megosztására, a legújabb technológiai innovációk bemutatására, illetve lehetőséget ad a résztvevőknek, hogy közvetlenül szakértőktől kérdezzenek és tanuljanak.

A webinár sorozat második állomásán, Tabajdi Péter kollégánk ArgoCD-ről szóló előadása csupán egy volt a négy izgalmas és informatív előadásból, amelyeket az online eseményünk során tartottunk. Minden előadásunk érdekes betekintést nyújtott az AWS környezetben való fejlesztés legújabb trendjeibe és technológiáiba, így a résztvevők széleskörű ismereteket szerezhettek a Kubernetes megoldások alkalmazásáról, a felhőalapú architektúrák előnyeiről és a modern CI/CD folyamatok optimalizálásáról.


Ha lemaradtál a legutóbbi webinárról, most bepótolhatod! Nézd vissza a webinár négy előadásának az egyikét!


Mi is az az ArgoCD? Miért érdemes használnunk Kubernetes környezetbe történő deployment esetén a "hagyományos" CI/CD megoldásunk helyett? Hogyan működik pontosan és mik az előnyei más megoldásokhoz képest? Miért lehet érdemes kiváltanunk vele akár a GitLabba, akár más verziókezelőnkbe épített CD megoldásunkat? Miért és mitől lesz az ArgoCD-t használva hatékonyabb mind a cégünk, mind pedig a fejlesztőcsapatunk?
Ezekre a kérdésekre most mind választ kapsz Tabajdi Peti Cloud Engineer-től, miközben a GitOps alapvetései is szóba kerülnek.


Ne hagyja ki a következő AWS Lounge Hungary eseményt!


A sorozat következő, május 28-án esedékes adása is izgalmasnak ígérkezik, ezúttal Security by design témában. Tovább folytatva az AWS világának felfedezését, újabb szakmai témákkal és előadásokkal, amelyek garantáltan érdekesek és tanulságosak lesznek minden résztvevő számára. A részvétel minden adás esetén ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Ezzel nem csupán a következő eseményen biztosíthatod be a helyedet, de akár korlátlanul vissza is nézheted az előadásokat.

Regisztrálj és tarts velünk Te is az 80 minutes of Cloud security online eseményünkön!

AWS book

AWS Cloud Computing könyv magyarul!

Töltsd le ingyen!