Modernizáció és genAI - az innováció szolgálatában

Üdvözlünk a business talk rendezvényünkön!

Időpont: 2023. december 5. 14:00 - 17:30

Helyszín: House of Business Roosevelt, 1051 Budapest Széchenyi István tét 7-8., 1. emelet

A Devertix, az AWS Advanced Tier Partnerként az Amazon Web Services egyik kiemelkedő hazai együttműködő partnere a fejlődés és haladás terén. Éppen ezért, december 5-én 14.00 órától egy izgalmas offline rendezvényt tartunk közösen az AWS-sel. Az eseményen főként a Generatív AI-ról és a modernizációról fog szó esni, itt lehetőséged nyílik a technológiai vezetők és szakértők társaságában jobban elmélyedni ezen témában.

Vállalatunk, több évtizedes migrációs és DevOps kompetenciákkal rendelkezik. Cloud Consulting Services szolgáltatásunk keretében teljeskörű vállalati megoldásokat nyújtunk, amelyek középpontjában a DevOps, a zökkenőmentes felhőmigráció, az alkalmazás- és infrastruktúra-modernizáció, valamint a költséghatékony felhőoptimalizálás áll. Emellett, a CI/CD folyamatok kialakításában való jártasságunkat valós idejű, szakértői támogatás egészíti ki, elősegítve a gördülékeny működést. Mindezen a területen szerzett tudásunkat és tapasztalatainkat pedig szívesen osztjuk meg az esemény résztvevőivel december 5-én.

Programok

Az AWS és Devertix rövid bemutatkozója, a nap témáinak és céljainak áttekintése.

Napjainkban megengedhetjük magunknak, hogy ne innováljunk? Az innováció ma választható vagy elengedhetetlen a sikeres vállalati működéshez? A rendszerek migrálása ösztönözheti az innovációt, azonban nem maga a migráció a legfontosabb. Az igazán meghatározó tényező a szervezet elkötelezettsége a modernizáció és az új technológiák bevezetése iránt. Az innováció hiányának igen súlyos ára lehet - ezzel azt kockázatjuk, hogy lemaradunk a folyamatosan megújuló versenytársaktól.

Hogyan készíthetsz saját generatív AI alkalmazásokat és hogyan profitálhatsz belőle? Ezen business talk keretében elmondjuk, hogyan lehetsz sikeres a Generatív AI révén, mindezt pedig a helyszínen be is mutatjuk gyakorlati példákon keresztül.

Lehetőséget kínálunk arra, hogy megismerkedj az előadókkal, valamint hogy kötetlenebb formában beszélgethess a témában tapasztalt szakértőkkel és technológiai vezetőkkel. Élvezd a szünetet az általunk biztosított catering asztalnál, ahol az ínycsiklandó falatok mellett az inspiráló beszélgetésekre is számíthatsz.

Ezen a rendezvényen jobban megismerheted az AWS által kínált előnyöket az ügyfelek szemszögéből. Fedezd fel az ügyfelek preferenciáit meghatározó legfontosabb tényezőket az AWS környezetében, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy úgy alakítsák ki a stratégiájukat, hogy megfeleljenek az AWS-felhasználók egyedi igényeinek és elvárásainak.

Levonjuk a legfontosabb következtetéseket, illetve felteheted szakértőinknek mindazon kérdéseidet, melyekre esetleg nem kaptál választ az előadások során.

A rendezvény ingyenes, azonban a helyek száma korlátozott, így a részvétel regisztrációhoz kötött.

Találkozzunk személyesen!

A rendezvény ingyenes, azonban a helyek száma korlátozott, így a részvétel regisztrációhoz kötött.

regisztrálj!

AWS book

AWS Cloud Computing könyv magyarul!

Töltsd le ingyen!