Köszönjük a kapcsolatfelvételt!

Az üzenetet megkaptuk, munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül felveszik veled a kapcsolatot. Addig is nyugodtan böngéssz tovább a weboldalunkon!

Legfrissebb blogbejegyzések

GenAI

Pánikoló amerikai zenészek. Egy mesterséges intelligenciával létrehozott, fotóversenyen első helyezést elérő kép. Pár perces sci-fi mozifilm, amelyet egy ember rakott össze néhány napnyi munkával. Vajon mi a közös a fenti, az elmúlt hónapokból származó hírekben? Mindegyikben döntő szerepet játszik a generatív AI, ami arra készül, hogy felforgassa, de legalábbis megváltoztassa a munkafolyamatainkat. Ideje erre felkészülni!

kubernetes

Mi is az az ArgoCD? Miért érdemes használnunk Kubernetes környezetbe történő deployment esetén a "hagyományos" CI/CD megoldásunk helyett? Hogyan működik pontosan és mik az előnyei más megoldásokhoz képest? Miért lehet érdemes kiváltanunk vele akár a GitLabba, akár más verziókezelőnkbe épített CD megoldásunkat? Miért és mitől lesz az ArgoCD-t használva hatékonyabb mind a cégünk, mind pedig a fejlesztőcsapatunk? Ezekre a kérdésekre most mind választ kapsz Tabajdi Peti Cloud Engineer-től, miközben a GitOps alapvetései is szóba kerülnek.

AWS book

AWS Cloud Computing könyv magyarul!

Töltsd le ingyen!