Generatív AI megoldások az üzleti világ kihívásaira

Üdvözlünk a GenAI Business Talk rendezvényünkön!

Időpont: 2024. június 20. 13:00 - 16:45

Helyszín: AWS iroda - House of Business Roosevelt, 1051 Budapest Széchenyi István tér 7-8., 1. emelet

A rendezvény ingyenes, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött.

gen AI

A rendezvény házigazdái

aws
devertix

A Devertix-nél, az Amazon Web Services Advanced Tier Level partnereként, kiemelkedő szerepet töltünk be a hazai közép- és nagyvállalatok technológiai fejlődésben, szolgáltatásaik biztonságosabbá tételében, illetve modernizálásában.

A digitális megoldások, környezetek és termékek azonban rohamosan fejlődnek, az AWS keretrendszer pedig szinte naponta újabb és újabb izgalmas és innovatív fejlesztéssel szolgálja a kiemelkedő ügyfélélményt, és -elégedettséget, valamint a szolgáltatások hatékonyságának növelését.

Az újdonságok megismerése érdekében június 20-án 13.00 órától az AWS-sel közösen egy újabb izgalmas rendezvényre invitáljuk a hazai vállalatok döntéshozóit.

Az eseményen a modernizáció, az üzleti élet aktuális kihívásai, valamint a generatív AI által kínált megoldások és meglévő alkalmazási példák lesznek a főbb témák; így a rendezvény kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy technológiai vezetők és szakértők előadásai által mélyebb betekintést nyerhess a témába, a lehetőségekbe, az innovatív értékteremtésbe.

Vállalatunk évtizedes cloud migrációs és DevOps kompetenciával rendelkezik. Cloud tanácsadói szolgáltatásunk keretében teljeskörű vállalati megoldásokat nyújtunk, amelyek középpontjában a DevOps, a zökkenőmentes felhőmigráció, az alkalmazás- és infrastruktúra- modernizáció, valamint a költséghatékony felhőoptimalizálás áll. Tudásunkat és tapasztalatunkat szívesen osztjuk meg az esemény résztvevőivel június 20-án. Ne maradj le, regisztrálj még ma!

Személyes konzultáció

A rendezvényt megelőzően lehetőséget biztosítunk egy 15 perces, ingyenes személyes konzultációra is munkatársunkkal. Ez remek alkalom lehet számodra arra, hogy megoszd üzleti problémáidat szakértőinkkel, valamint megismerd a különböző, számodra legideálisabb technológiai megoldásokat.

Hogyan jelentkezhetsz a konzultációra? A jelentkezéshez csupán annyit kell tenned, hogy a rendezvényhez tartozó regisztrációs űrlap kitöltésekor kipipálod, hogy részt szeretnél venni egy konzultáción. A megbeszéléssel kapcsolatos részletekkel 2 munkanapon belül jelentkezünk az általad megadott elérhetőségen keresztül.

A konzultációk száma korlátozott, így jelentkezz mielőbb és ne szalaszd el ezt a lehetőséget!

Program

Előadó-
Lengyel Attila
Senior Business Development Manager-AWS

Az Amazonnak egy több évtizede konzisztens, sajátságos innovációs megközelítése van – ez minden esetben az ügyfél igényeivel kezdődik és onnan halad visszafelé. Ezen előadás során bemutatjuk, hogyan szervezzük négy független alappillér köré az innovációs folyamatainkat: Cégkultúra, Mechanizmusok, Architektúra és Szervezeti felépítés. E négy aspektus megfelelő kombinációja teszi lehetővé azt, hogy az innovációt (amely hagyományos szervezetekben egy centralizált funkció) minden Amazon alkalmazott számára hozzáférhetővé tegyük. Az előadáson sorra vesszük mind a négy pillért, mélyebben megismertetve többek között az Amazon Vezetési Alapelveit (Leadership Principles), a „Working Backwards” mechanizmust és a „2-Pizza Teams” fogalmát.

Lengyel Attila tíz évvel ezelőtt csatlakozott az AWS-hez, mint Enterprise Account Manager, kezdetben a CEE régióra, majd a svájci FSI piacra koncentrálva. Később az AWS Training & Certification csapat tagja lett, ahol Training Business vezetőként felépítette az EMEA Feltörekvő Piacai régiót, CEE-től a Közel-Keleten át Dél-Afrikáig. Csapatával nyolc regionális központból 104 ország nagyvállalatai számára terveztek digitális képességfejlesztő és szervezeti transzformációs programokat. Az Amazon előtt különböző indirekt és direkt megoldás értékesítői pozíciókat töltött be a Microsoft és az Exact Software magyar és CEE irodáiban.

Előadó-
Ambrus András - Kovács Zoltán
Alvicom-Avicom

Az Alvicomnál az elmúlt időszakban az AI alkalmazási lehetőségeit vizsgáltuk az ipar, telekommunikáció, bank és biztosítási területeken; néhány use case mentén mutatunk be ígéretes gyakorlati felhasználási példákat. Szeretnénk megmutatni, hogy a szoftverfejlesztéshez kapcsolódó szerepkörökben milyen AI felhasználási lehetőségeket látunk. Szót ejtünk arról, hogy az AWS szolgáltatásai és menedzselt felhő alapú környezete hogyan segíti ezen példák infrastrukturális kiszolgálását.

Ambrus András az Alvicom Kft Innovációs vezetője. 25 éve foglalkozik szoftverfejlesztéssel, különböző szerepkörökben támogatta a megvalósító csapatok munkáját. Pénzügyi és ipari területen rendelkezik széleskörű domain tapasztalattal.

Kovács Zoltán az Alvicom Kft Integrációs és IT vezetője. 25 éves szakmai múlttal rendelkezik telekommunikációs szofverfejlesztés, szoftver tesztelés, rendszerintegráció és projekt menedzsment területén. Széleskörű tapasztalata van telekommunikációs és pénzügyi területen felmerülő ügyféligényekkel kapcsolatban.

Ínycsiklandó falatok mellett inspiráló beszélgetésekre számíthatsz a catering asztalnál.

Előadó-
Tassy János
Cloud Engineer-Devertix

Előadásom bemutatja, hogyan segíthet a generatív AI az üzleti dokumentumok kezelésében és digitalizálásában. Az AWS technológiáján alapuló demonstráción keresztül példákat mutatok dokumentumok értelmezésére, osztályozására és archiválására. Szó lesz a digitalizációs átállás során felmerülő kihívásokról és azok lehetséges megoldásáról, valamint praktikus tanácsokat adok az operatív hatékonyság növelésére és a hibalehetőségek csökkentésére.

Tassy János kiemelkedő szakértelemmel bír a skálázható és magas rendelkezésre állású felhőalapú rendszerek tervezésében és megvalósításában. Tapasztalata kiterjed a hibatűrő architektúrák kialakításától kezdve a hatékony CI/CD pipeline-ok és automatizálási eszközök alkalmazásáig.

Előadó-
Csőke Árpád
Solution Architect-AWS

Mi is az az Amazon Bedrock, hogyan tudjuk használni a Knowledgebase for Amazon Bedrock-ot, egy menedzselt RAG megoldást? Az előadáson konkrét példák felhasználásával bemutatjuk, miként hozhatunk létre egyszerű módon olyan chatbotot, amely segít megérteni a magyar HR vagy biztosítási szabályzatokat. Emellett megismerhetjük, hogyan valósíthatunk meg egy GenAI technológiával támogatott, magyar nyelvű automatizált ügyfélszolgálatot is.

Csőke Árpád (Csaapi), immár másfél esztendeje tölti be a Solutions Architect szerepkört az Amazon Web Services (AWS) -nél. Munkája során feladata, hogy útmutatást nyújtson a nagyvállalatoknak az AWS ökoszisztémájának megismerésében, valamint technikai tanácsadóként segítse őket a felmerülő problémák megoldásában. Korábban hosszú éveken át vezető pozíciókat töltött be az online autós piac meghatározó szereplőinél, mint a kocsi.hu és a hasznaltauto.hu, ahol több mint egy évtizeden keresztül felelős volt az üzemeltetési feladatokért. Emellett öt éven át egy jelentős amerikai állásportál működtetésében is részt vett, lehetőséget kapva AWS-ismereteinek kamatoztatására.

Tekintsd meg képes összefoglalónkat a legutóbbi Business Talk rendezvényünkről!

AWS book

AWS Cloud Computing könyv magyarul!

Töltsd le ingyen!